Lampenkappen

verlichting_lampenkappen

Armaturen

Red and black living room

Projectverlichting

verlichting_projectverlichting

Printwerk

verlichting_printwerk

Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten en maten en modellen lampenkappen. Van eenvoudige, kleine kappen tot grote, exclusieve lampenkappen. Neem de tijd en kijk eens rond op lampenkappen.com. Wij leveren lampenkappen aan particulieren en aan zakelijke klanten en zijn daarmee actief als detailhandel en als groothandel.

Naast de ambachtelijk gemaakte klassieke lampenkappen met een door u gekozen stof of materiaal, kunnen wij ook veel voor u betekenen op het gebied van bedrukte lampenkappen. De modernste technieken staan ons ter beschikking. U kunt op lampenkappen laten printen wat u wilt, denk bijvoorbeeld aan een logo, foto’s of laat door ons een ontwerp maken.

Wij werken in de kunsthandel en zodoende werken we graag samen met kunstenaars en interieurontwerpers. Uw lampenkap moet tenslotte een kunstwerk worden. Wij denken graag met u mee, dus steek gerust uw licht bij ons op. Wij geven u vanuit ons Atelier gratis en vrijblijvend professioneel advies en bieden u een scherpe prijs. Wij vinden het prettig als u ons hiervoor belt op 0180-611528

Naast het kleinere werk hebben wij ook veel ervaring in projectverlichting. Daarnaast zijn onze prijzen zo scherp dat wij regelmatig als groothandel leveren aan andere verlichtingsaanbieders.

Naast lampenkappen verkopen we ook design LED verlichting. Prachtige plafondlampen en staande lampen in allerlei stijlen. Kijk in onze webshop voor modellen en prijzen. Neem gerust contact op voor een verlichtingsadvies in onze showroom. Wij zorgen er dan voor dat onze verlichtingsexpert aanwezig is.