Kunst

Glaskunst

Glaskunst

Wandkunst (Giclee’s)

Giclee's

Beelden

Beelden

We verkopen wandkunst, glaskunst, bronzen beelden en tuinbeelden.

We bieden u, als dealer van Art Revisited, een zeer uitgebreide collectie giclée’s aan. Giclée’s zijn hoogwaardige kunstreproducties die het gevoel en de uitstraling van een origineel schilderij perfect overbrengen, een mooi en betaalbaar alternatief! Art Revisited maakt Giclée’s in een beperkte oplage, op canvas, fine art paper of watercolour paper. Door het gebruik van echte pigmenten behoudt de hoogwaardige kunstreproductie zijn kleur onder gemiddelde omstandigheden maar liefst 75 jaar. Iedere Art Revisited Giclée wordt geleverd met een door de kunstenaar gesigneerd certificaat van echtheid. Het zijn kwaliteitsreproducties van Nederlandse realistische kunstenaars, die zowel artistiek als technisch tot de top behoren. U ontvangt de Giclée met lijst of zonder lijst, ongemonteerd, onbehandeld en opgerold in een doos. Zie hiervoor de Giclee Shop.

We verkopen daarnaast schilderijen en fotokunstwerken van diverse kunstenaars. Ook kunnen we u in contact brengen met een kunstenaar als u een speciale wens heeft. We werken onder andere samen met Gekleurd.com voor het maken van speciale kunstwerken en ontwerpen in opdracht.

Naast wandkunst hebben we een uitgebreide collectie glaskunst en tuinbeelden. U kunt terecht op glaskunst.nl voor alle soorten glaskunst, glazen schalen, vazen, objecten. Allemaal unieke kunstwerken van glas. Ook tuinbeelden in verschillende materialen vind u op glaskunst.nl En we verkopen een uitgebreid assortiment sokkels om uw beelden een mooie plek in de ruimte te kunnen geven.

In onze webshop vind u een selectie van bronzen beelden. U kunt natuurlijk altijd in de winkel langskomen om beelden te bekijken.

Wat u ook zoekt, wij denken graag met u mee en vanuit ons Atelier geven we u vrijblijvend professioneel advies. Wij vinden het prettig als u ons hiervoor belt op 0180-611528.